Om os

Om Pretty Punk

Pretty Punk er et kreativt rum i hjertet af Nørrebro. Ideén bag det kreative rum er at skabe et fællesskab på tværs af brancher med håndværk i fokus. Universet er et nyt koncept i København, men et koncept som ejere Stella og Jeppe følte manglede.

Vi er selv frisører med mere end 12 års erfaring i branchen- vi anser os selv som værende “kreative nørder” indenfor vores håndværk, og vi elsker når folk brænder for deres håndværk generelt. Vi er selv meget inspirerede af kunst, og har en stor interesse for tatoveringer. Vi brydes os ikke særlig meget om den klassiske opfattelse af en frisørsalon, og derfor var det oplagt for os at lave denne salon lidt anderledes.
Hos Pretty Punk kan man nemlig få ordnet hår og blive tatoveret på lige fod, med detaljen og kvalitet i højsædet. I de tilstødende lokaler arbejder nemlig den dygtige tatovør Tanya (bettyzootattoo), som er kendt for hendes ultra fine streg, og lidt anderledes take på tatoverings branchen. Sidst, men ikke mindst kan man både se og købe kunst, fra primært Københavnske kunstnere, der udstiller i de smukke lokaler på Ravnsborggade.
Hos Pretty Punk er filosofien at æstetik og stil går hånd i hånd, ligegyldigt om man udelukkende er til hår, tatoveringer, kunst eller alle dele i kombination. Altså… Vil man have en anderledes oplevelse, lige fra klipning, til tatovering eller kunst, så er Pretty Punk stedet at besøge. Og husk – kaffen er god, og badeværelset er et besøg værd 😉

Vi glæder os til at byde dig velkommen!