Om os

Om Pretty Punk

Pretty Punk er et kreativt studie i hjertet af Nørrebro. Ideén bag det kreative studie, er at få en frisør oplevelse udover det sædvanlige!

Vi er selv frisører med mere end 14 års erfaring i branchen- vi anser os selv som værende “kreative nørder” indenfor vores håndværk, og vi elsker når folk brænder for deres håndværk generelt. Vi er selv meget inspirerede af kunst, og musik. Vi brydes os ikke særlig meget om den klassiske opfattelse af en frisørsalon, og derfor var det oplagt for os at lave denne salon lidt anderledes.
Hos Pretty Punk kan man udover at blive klippet,farvet og stylet, også se og købe kunst, fra primært Københavnske kunstnere, der udstiller i de smukke lokaler på Ravnsborggade.
Hos Pretty Punk er filosofien at æstetik og stil går hånd i hånd. Vi har meget højt til loftet- på alle måder, og for os er det vigtigt at her er rart at komme, at man kan joke lidt, føle sig tilpas. Kreativitet er det aller vigtigste for os- og vi er altid ret åbne overfor nye ideer, og events og lignende – så du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har en ide du synes vi skal være en del af! Og husk – kaffen er god, og badeværelset er et besøg værd 😉

Vi glæder os til at byde dig velkommen!