Nyheder/News

Hvad sker der hos Pretty Punk/ What's up at Pretty Punk?!

Pretty Punk is closing!!!!!

Pretty Punk is closing! Hey Pretty Punkers - so, we have something to tell you. After 7 years full of laughter, good hair, Nice talks, Lots of creativity, fun, love, Wine, art and Lots Lots more, we have decided to Call this the end💜 September Will be our last month of cutting hair. Stella aka @feelgood_withstella will no longer be a hairdresser, and is therefore looking for new work adventures (please follow/contact if you have an idea/job) and Jeppe aka. @jeppeq will probably open a small hair salon again, but needs a little break for now(follow for info on new shop). We want to say THANK YOU for supporting us, and trusting us with your hair for so many years! We will miss talking to you🫶🏻 We will be in the shop in September, but at different opening hours than usually. Book online for the Final Cut, or simply stop by if you wanna say bye-bye. We hope to see you around in Copenhagen 🤟🏻 Keep up the good spirit💃🏻

Butikslokale til afståelse!

Vi har sat vores smukke butik til salg. Vi elsker stedet, men ovenpå covid-19 er det blevet klart for os at vi skal være i nogle mindre lokaler. Derfor er vores lokale til salg hos Estate Concept. Pretty Punk lukker altså ikke, men flytter forhåbentlig. Tryk på instagram ikonet for at komme til salgs opstillingen.

Nyt bookingsystem!

Vi har fået nyt booking system, men det skulle gerne være lige så nemt som det gamle. Du kan booke her igennem siden via "BOOK", eller downloade app'en Volour, søge efter os, add'e os som din favorit, og bim- bam-bum så kan du altid booke en tid når du har brug for det nemt og hurtigt.

Ny Kunst & Sommer lukket.

Hej venner, Vi har fået ny kunst på væggen i galleri delen - Loise Floor Rasmussen udstiller et stort akryl maleri på rullegardin- det er super flot, og skal klart opleves live- så kom forbi. Maleriet er som altid til salg. Vi holder sommer lukket i uge 29+ 30 (midt,slut juli) - Vi har mega travlt, så hvis du vil klippes og farves enten lige inden eller efter, så skal du til at booke nu. Pas på jer selv, og nyd sommeren!!!!!!

We are back in business!

Vi har åbent igen! Vi glæder os til at se jer! Husk: Mundbind, sprit af, OG medbring svar resultat på negativ corona test Max 72 timer gammel- TAK:-)

Lucy Love - Livestream concert!!!! 28/2-21

Go to our Facebook page for the link to see this Unique live concert!!! Don't miss out- Seriously, this is a massive experience!!!!

Covid-19 Update.

Hej venner! Vi er lukket ned til den 28. februar som alt ser ud nu. Vi håber af hele vores hjerte vi må starte den 1.marts - Og så får vi brug for jeres hjælp! Hvis du vil hjælpe os, må du MEGET gerne booke din næste tid, eller måske flere- så vi ved at vi har en forretning at komme tilbage til. Vi er rigtig pressede lige p.t- og hvis vi skal blive ved med at være her har vi brug for jer:-) I må også gerne dele budskabet! Og sidst men ikke mindst så må i gerne komme og købe produkter og vores Totebag lige så snart vi åbner..... Vi elsker at være hvor vi er, og se alle jer skønne mennesker... men denne her omgang af nedlukning har virkelig udfordret vores fundament. Vi er ikke vilde med at bede om hjælp... men det er vi nødt til nu! Husk på, at selvom du booker en tid i marts, så har vi stadig mistet over 2 måneders omsætning- det er meget i et lille firma som vores. Hav en lækker dag! Vi håber vi ses snart

Fernisering den 4. September 2020!!! 17-19:00 - alle er velkomne

Stella Reinholdt-raabjerg - Udstilling "Headspace"

For første gang udstiller vores egen Stella sine abstrakte værker. Vi åbner udstillingen den 4. september med en lille fernisering- her vil være et glas bobler, og alle værker er naturligvis til salg. Stella arbejder med akryl på træ. Du kan læse mere om Stella's udstilling under fanen KUNST. Vi håber at se jer.

Pretty Punk opsamler 250 kg plastik fra havet!

Vi er stolte af at gøre en aktiv forskel for vores blå planet. Igennem ReSea Project er vi ansvarlige for at opsamle 250 kg plastik fra verdenshavene – det svarer til næsten 17.000 plastik vandflasker! ReSea Project fjerner plastik fra havet i Indonesien. Størstedelen af den opsamlede plastik genanvendes, og ved at involvere lokale fiskere i opsamlingen af plastik, så kan de supplere deres indkomst. Vi er dermed ikke kun med til at mindske plastikforureningen i havet, vi bidrager også til, at de lokale fiskere kan sende deres børn i skole, og forbedre levevilkårene for deres familier. Vi er i Pretty Punk glade for at vise ansvar og tage hånd om de klimamæssige udfordringer verden står overfor. Vi redder jo ikke verden- det ved vi godt. Men det er hvad vi som butik kan gøre nu og her:-)

PRETTY PUNK ÅBNER IGEN DEN 28. april- På en helt ny Corona venlig måde- Læs venligst inden booking, og inden besøg.

Vi har tillid til dig som kunde! Tillid til at du vil læse dette inden du kommer ind salonen! Tillid til at du: Ikke kommer hvis du føler dig sløj, eller har symptomer. At du vil spritte dine hænder af når du kommer ind. At du vil holde afstand til andre kunder, og så vidt muligt til os. At du hoster, og nyser ned i din albue, og ikke ud i rummet. At du kommer alene- og uden påhæng. At du stille og roligt kommer ind, hænger din jakke, tager plads i vente rummet(det grønne rum), og tålmodigt venter på at blive hentet af os- vi henter dig når vi er klar, og når vi har sagt ordenligt farvel til kunden inden dig, og gjort rent. Tillid til at du generelt viser hensyn og respekt over for os, og andre. Så lover vi at vi vil : Være i godt humør! Spritte vores hænder inden du sætter dig i stolen! Have gjort “din plads” helt ren! Have renset vores udstyr! Kun servere kaffe i engangs kop! Ikke at være her, hvis vi føler os sløje. Og bruge handsker når det er muligt. Lad os gøre denne anderledes tid, så hyggelig og tryg så muligt: TILLID TIL HINANDEN 🖤

Stella er nomineret til prisen "Nordic hairdresser of the year" 2019

2. års jubileum

Vi havde den 4.oktober 2 års Jubileum hos Pretty Punk. Vi holdte en lille reception, og serverede llidt bobler- Vi vil gerne sige TUSIND TAK til alle jer skønne mennesker som kom forbi- vi var her ikke uden jer!

Pretty Punk underviser i ELEVEN Australia pop-up class

22. September og 8. Oktober kan du som frisør eller elev kommer på ELEVEN australia pop-up class hos Pretty Punk. Jeppe og Stella vil undervise dig hele dagen, og guide dig igennem 4 fantastiske klipninger. For at blive en del af disse ekslusive dage skal du kontakte White Avenue group, og booke din billet. Vi glæder os til at se dig!

Fernis for @losdosojos

Der var god stemning og højt humør til åbningen af @losdosojos hos Pretty Punk - Sindsygt mange besøgende, og der blev solgt 5 værker til åbningen:-) Tillykke til Estefania

Kunst auktion for Børne cancer fonden

I december måned havde Pretty Punk fornøjelsen af at holde Kunst auktion via instagram. 10 kunstnere donerede et værk, og folk bød så på værkerne i hele måneden. Den 30. december sluttede auktionen, og vi er stolte af at kunne fortælle at vi samlede 10.000,- ind som ubeskåret bliver givet til Børne cancer fonden.

Henrik Vibskov Lookbook

Pretty Punk/ Stella, styler håret til Henrik Vibskov lookbook pre spring/summer.

1 Års fødselsdag!!!!!!!!!!

1 års fødselsdag!

Vi er så glade! Vi har den 4.oktober 2017 været her et helt år--- hold da op det har været en vild tur indtil videre! Vi glæder os til mange mange år mere med alle jer skønne mennesker! Tak for støtten til alle:-)

Pretty Punk er blevet danske ambassadører for det Australske mærke ELEVEN Australia

Fra nu af arbejdes der kun med ELEVEN Australia produkter hos Pretty Punk. Jeppe og Stella underviser også i klippeteknikker for brandet - Så hvis du er frisør, skal du holde øje med vores instagram og ELEVEN Australia's tilbud, hvis du vil med på et intensivt klippe kursus hos os:-)

Kunst/ Good vibes

Book Time