Nyheder

Hvad sker der hos Pretty Punk

Vi søger ny frisør kollega- er det dig?!?

Pretty Punk søger ny kollega! Efter 3 virkelig gode år hos Pretty Punk, har vi besluttet at det er tid til forandring! Pretty Punk har indtil nu været et kreativt rum med både salon, kunst galleri og tatovør shop… Men nu skal fokuset være mere på håndværket igen. Vi har derfor valgt at lukke ned for tatovør delen, og vælger nu at have salon, kunstgalleri, Kreativt studie (som vil fungere lidt som en kreativ eksperimenterende platform) og så vil vi i 2020 åbne akademi - hvor vi vil inspirere og undervise både elever og frisører. Pretty punk er en “dømmefri” zone. Det handler ikke om bare at være vild for at være vild, som mange fejlagtigt tror - det handler om at være sig selv, og stå ved den man er- både som kunde, og som frisør. Men nok om os - Nu skal det handle om DIG! Du har den 4 årige frisør uddannelse, du er i den grad en team player- som forstår at det at løfte i flok, kommer man længst med. Du er i godt humør, positiv, let til smil og latter, du kan godt lide dit håndværk, og nørder det gerne. Du dømmer ikke folk- heller ikke hvis de ser lidt anderledes ud. Du interreserer dig gerne for hvad der sker i mode billedet og musik/kunst miljøet. Du søger et sted hvor du kan udvikle dit talent, og blive i mange mange år. Vi søger kort sagt et familie medlem- da det er sådan vi fungerer bedst. Vi arbejder alle meget- så vi skulle helst gerne kunne lide hinanden, have det sjovt, og støtte hinanden - Hvis det lyder som noget for dig, eller du bare gerne vil vide mere - så må du meget gerne maile os din ansøgning, cv, og billeder af dit arbejde til: kontakt@prettypunk.dk Hvis du gerne vil vide mere om hvem vi er kan du besøge vores Instagram: @ Prettypunk_cph

Ændring af koncept!

Kære alle kunder og venner, Det er med trist sind at vi, Jeppe & Stella, må meddele at vi har set os nødsagede til at opsige vores tatovør og vores barber. Vi er utroligt kede af det, men vi har fundet ud af, at der er foregået nogle ting, som vi desværre ikke kan acceptere. Det er alt vi kan dele lige nu, da vi mener det er en privat sag mellem os og dem - det håber vi i forstår. Forretningen vil køre, som den plejer, dog uden tattoo-delen. Vi vil også benytte lejligheden til at sige tak til jer, vores loyale kunder, der vil os det bedste. Vi kunne ikke komme igennem det her uden jer. Pretty Punk vil fra nu af holde fokus på frisør delen, hvor der vil ske mange spændende ting i fremtiden. Og så vil vi stadig have kunst, og generelt lade kreativiten flyde :-)

2. års jubileum

Vi havde den 4.oktober 2 års Jubileum hos Pretty Punk. Vi holdte en lille reception, og serverede llidt bobler- Vi vil gerne sige TUSIND TAK til alle jer skønne mennesker som kom forbi- vi var her ikke uden jer!

Pretty Punk underviser i ELEVEN Australia pop-up class

22. September og 8. Oktober kan du som frisør eller elev kommer på ELEVEN australia pop-up class hos Pretty Punk. Jeppe og Stella vil undervise dig hele dagen, og guide dig igennem 4 fantastiske klipninger. For at blive en del af disse ekslusive dage skal du kontakte White Avenue group, og booke din billet. Vi glæder os til at se dig!

Fernis for @losdosojos

Der var god stemning og højt humør til åbningen af @losdosojos hos Pretty Punk - Sindsygt mange besøgende, og der blev solgt 5 værker til åbningen:-) Tillykke til Estefania

Kunst auktion for Børne cancer fonden

I december måned havde Pretty Punk fornøjelsen af at holde Kunst auktion via instagram. 10 kunstnere donerede et værk, og folk bød så på værkerne i hele måneden. Den 30. december sluttede auktionen, og vi er stolte af at kunne fortælle at vi samlede 10.000,- ind som ubeskåret bliver givet til Børne cancer fonden.

Henrik Vibskov Lookbook

Pretty Punk/ Stella, styler håret til Henrik Vibskov lookbook pre spring/summer.

1 Års fødselsdag!!!!!!!!!!

1 års fødselsdag!

Vi er så glade! Vi har den 4.oktober 2017 været her et helt år--- hold da op det har været en vild tur indtil videre! Vi glæder os til mange mange år mere med alle jer skønne mennesker! Tak for støtten til alle:-)

Pretty Punk er blevet danske ambassadører for det Australske mærke ELEVEN Australia

Fra nu af arbejdes der kun med ELEVEN Australia produkter hos Pretty Punk. Jeppe og Stella underviser også i klippeteknikker for brandet - Så hvis du er frisør, skal du holde øje med vores instagram og ELEVEN Australia's tilbud, hvis du vil med på et intensivt klippe kursus hos os:-)

Kunst/ Good vibes

Book Time