Nyheder

Hvad sker der hos Pretty Punk

2. års jubileum

Vi havde den 4.oktober 2 års Jubileum hos Pretty Punk. Vi holdte en lille reception, og serverede llidt bobler- Vi vil gerne sige TUSIND TAK til alle jer skønne mennesker som kom forbi- vi var her ikke uden jer!

Pretty Punk underviser i ELEVEN Australia pop-up class

22. September og 8. Oktober kan du som frisør eller elev kommer på ELEVEN australia pop-up class hos Pretty Punk. Jeppe og Stella vil undervise dig hele dagen, og guide dig igennem 4 fantastiske klipninger. For at blive en del af disse ekslusive dage skal du kontakte White Avenue group, og booke din billet. Vi glæder os til at se dig!

Fernis for @losdosojos

Der var god stemning og højt humør til åbningen af @losdosojos hos Pretty Punk - Sindsygt mange besøgende, og der blev solgt 5 værker til åbningen:-) Tillykke til Estefania

Kunst auktion for Børne cancer fonden

I december måned havde Pretty Punk fornøjelsen af at holde Kunst auktion via instagram. 10 kunstnere donerede et værk, og folk bød så på værkerne i hele måneden. Den 30. december sluttede auktionen, og vi er stolte af at kunne fortælle at vi samlede 10.000,- ind som ubeskåret bliver givet til Børne cancer fonden.

Henrik Vibskov Lookbook

Pretty Punk/ Stella, styler håret til Henrik Vibskov lookbook pre spring/summer.

1 Års fødselsdag!!!!!!!!!!

1 års fødselsdag!

Vi er så glade! Vi har den 4.oktober 2017 været her et helt år--- hold da op det har været en vild tur indtil videre! Vi glæder os til mange mange år mere med alle jer skønne mennesker! Tak for støtten til alle:-)

Pretty Punk er blevet danske ambassadører for det Australske mærke ELEVEN Australia

Fra nu af arbejdes der kun med ELEVEN Australia produkter hos Pretty Punk. Jeppe og Stella underviser også i klippeteknikker for brandet - Så hvis du er frisør, skal du holde øje med vores instagram og ELEVEN Australia's tilbud, hvis du vil med på et intensivt klippe kursus hos os:-)

Kunst/ Good vibes

Book Time