Kunst/Art

Om Pretty Punks Kunst

For Pretty Punk er det ekstremt vigtigt at støtte det kreative miljø i byen og særligt på Nørrebro. Derfor byder vi hver anden/tredje måned en ny og spændende upcoming kunstner velkommen i vores smukke lokaler – Kom forbi og nyd udstillingen, vi giver gerne en kop kaffe imens. Værkerne kan selvfølgelig også købes med hjem 🙂

Er du selv kunstner, med interesse for udstilling, er du altid velkommen til at kontakte os via email: kontakt@prettypunk.dk – kontakt: Stella

———————————————————————————————————-

//Eng: For Pretty Punk, it is extremely important to support the creative environment in the city and especially here on Nørrebro. That is why we welcome a new and exciting upcoming artist every two / three months to display their artworks in our beautiful premises – Come by and enjoy the exhibition, we are happy to give you a cup of coffee in the meantime. The works can of course also be bought 🙂

If you are an artist yourself, with an interest in exhibitions, you are always welcome to contact us via email: kontakt@prettypunk.dk – contact: Stella

Loise Floor Rasmussen

Lige nu udstiller Loise floor Rasmussen ét stort maleri i galleriet. Det er akryl på rullegardin, og skal klart opleves live- så kom forbi. Om Loise's kunst siger hun selv: "Jeg maler intuitivt. Hvad der rør sig i mig maler jeg frem. Jeg taler med mig selv på en måde og udvider min bevidsthed. Det giver mig stor indsigt i mig selv og mine udviklingspunkter, mine mørke skygger og mit underbevidste stof. "

Sebrina Baustier

Oplev Sebrina's melankolske, surrealistiske væsener i oliekridt. Skal opleves live! Udstillingen kører fra 4. august og 2 måneder frem.

Mikkel Freltoft Krogsholm aka. CPH collage 18.Maj- 30.Juni

Skriv fra Mikkel:Min kunst er legende og eksperimenterende. For mig går det ud på at have det sjovt, eksperimentere og prøve nye ting. Det er i den process at jeg kan fortabe mig i processen og virkelig nyde den. Det kan man også se i mine værker - hvordan jeg skifter stil, eksperimenterer og forsøger mig med nye ting. Jeg er meget begejstret for minimalistiske collager. Collager, der er simple, uden en helt masse elementer, der trækker i alle mulige retninger. Jeg synes det er super fascinerende når det lykkedes kunstnere at skabe et værk, der drager øjet og vækker interessen ved hjælp af helt simple elementer. Derfor er meget af min egen kunst også minimalistiske collager. I den minimalistiske collagekunst er der også muligheder for lege med hjernen - for at narre hjernen til at se eller opfatte ting, der ikke nødvendigvis er der. Fx i min serie med cirkel-mennesker; der er vores hjerne meget hurtig til at genkende mennesker, selvom det jo kun er cirkler med lemmer.  Et andet eksempler er ved brugen af geometriske figurer, hvor det bliver det negative rum - altså afstanden mellem de geometriske figurer eller det manglende materiale, der faktisk bliver solid i collagen - fx til at sidde eller stå på. Min inspiration til farver varierer meget. Nogle gange er det lige til og så kommer farver bare til mig. Andre gange eksperimenterer jeg meget med farvesammensætninger. Her bruger jeg gerne noget software, der udtrækker en farvepalette fra mit oprindelige billede og så forsøger jeg mig med det. Andre gange udtrækker jeg en farve fra mine collage-stykker og finder ved hjælp af farve-teori analoge- og komplimentærfarver, som jeg så typisk anvender. Jeg udgiver alt min kunst på min Instagram profil @cphcollagedk, derfor er formatet på mine collager altid kvadratisk. Quadratisch, praktisch, gut - som tyskerne siger.

Alina Shevchenko 6.April - 14.Maj 2021

Udtalt af Alina: Jeg er optaget af flader, farver, linjer, former og tekstur. I mine værker  undersøger jeg relation mellem de forskellige elementer i kompositionen, og  hvordan de komplementerer hinanden. Jeg arbejder indenfor det abstrakte felt både på papir og lærred.   Mine kompositioner bliver konstrueret intuitivt og uden skitser. Mine collager består af flere lag. Jeg producerer selv mit billedmateriealle, som jeg derefter dekonstruerer til mange fragmenter, som jeg efterfølgende komponerer sammen igen.   Mine værker svinger mellem ekspressive mixed media collager til rytmiske tegninger med fri linjer eller organiske linjestrukturer.

Stella Reinholdt-Raabjerg

"Headspace" Åbner 4/9-2020 ( med fernisering fra 17-19 - alle er velkomne)

Stella Reinholdt-Raabjerg (Ja, det er vores egen Stella) udstiller for første gang hendes abstrakte billedkunst. Udstillingen har titlen "Headspace", og er en blanding af følelser, fantasi, melankoli og drømme. "Vi har været en hård periode igennem på det seneste som mennesker, og jeg tror det er vigtigt at give plads til vores fantasi, vores drømme og give hovedet lov til bare at flyve lidt væk. Det er essentielt det mine værker i denne serie symboliserer" Stella arbejder med akryl på træ. Alle værker vil være til salg i butikken. Stella er for nyligt blevet udvalgt blandt al verdens contemporary kunstnere, til at være repræsenteret i Capsules book, nyeste udgivelse "Curatorial volume.3 - Leaders in contemporary art", som udkommer i Australien og England til Juni 2021.

Signe Elisabeth Sloth

Nordvest billeder

Signe udstiller smukke nordvest billeder fra den 3.marts 2020 til og med April.

Mille Egholm Mazzanti. August/September 2019

Rarity

Mille Egholm er inspireret af naturen og hendes fotografier afspejler hendes kunstneriske univers med et både stofligt og grafisk udtryk. Denne udstilling ‘Rarity’ tager afsæt i fotografier af sjældne planter og blomster fra den botaniske have i Rom (Orto Botanico dell’Università di Roma).

Loise Floor Rasmussen. Juni/Juli 2019

ærlighed, selvstændighed og emotionelle hemmeligheder.

Mig som kunstner: Jeg går op og elsker at fordybe mig i menneskers måder at være på i denne verden. Og endnu mere hvordan jeg selv forholder mig til og oplever i denne. verden. krop og følelser. Jeg vil gerne bryde regler og tabuer ifht. krop og sind.

Fei Huang

April, maj 2019

Når solen skinner og kaffen dufter kan Fei finde på at lave illustrationer, der søger efter at ramme balancen mellem weird og cute. Medier: Akvarel, gouache, Copic markers, blæk, farveblyanter."

Februar-marts 2019: David Lopez

Collage artist and performance artist- David Lopez, is showing some of his collage work from the 1'st of February till the end of march... come by and see it. It's also possible to buy David's art in the shop.

Pretty Punk Collection

Fra 1.oktober til og med årets udgang, kan du se Pretty Punks nye egen kollektion "Free spirit", hængende på væggen i butikken. Idé, koncept,styling, hår: Pretty Punk ved Jeppe og Stella. foto: Anders Bøggild. Make-up: Tenna Frandsen

Iga Kosicka

Iga Kosicka laver akvarel illustrationer inspireret af almindelige objekter og situationer, men malet med mere levende og lysere farver.

April og Maj 2018: Estefania Rasetta/ @losdosojos

Estefania Rasetta udstiller smukke foto's der er lavet med projekter, som reflekterer forskellige landskaber og mønstre op på kvinde kroppe. Estefania er normalt fotograf for instagram platformen "WeAreNørrebro". Alle fotos er til salg i butikken.

Juni/Juli 2018: Another_obscene_doodle

Another_obscene_doodle er kunde hos pretty Punk, og laver de vildeste illustrationer om hendes dagligdags tanker. Det er stærke sager, som ikke er for sarte sjæle- men hold kæft det er fedt!!! Alle illustrationer vil være til salg i butikken.

Jule Kunst auktion 2017 (Blandede Kunstnere)

Jule kunst auktion

10 Kunstnere har doneret et værk til vores kunst auktion i december måned. Kunstnerne er som følger: Hr.meaner, Stella Reinholdt, Rasmus Højfeldt, We are nørrebro, Nørrebros indramning, Tanya Nørgaard, Emilia Staugaard, Anders Bøggild, Line Svindt. Auktionen er nu slut - Og vi fik samlet 10.000,- ind til Børne cancer fonden.

Marie Røgilds 2017

I februar og marts har Pretty Punk fornøjelsen at byde en fantastisk skør og fantasifuld københavnsk kvindelig kunstner velkommen. Det er miss @Marysmokefire der er tale om - Marie laver de mest fantastiske analog collage værker vi længe har set. Værkerne er i a4 og a3 format, der er knald på farverne og en lille provokerende hentydning kan da også godt findes. Vi er vilde med det, og håber i vil tage godt imod hende. Alle værker kan også købes hos os i perioden.