Kunst

Om Pretty Punks Kunst

For Pretty Punk er det ekstremt vigtigt at støtte det kreative miljø i byen og særligt på Nørrebro. Derfor byder vi hver anden måned en ny og spændende upcoming kunstner velkommen i vores smukke lokaler – Kom forbi og nyd udstillingen, vi giver gerne en kop kaffe imens. Værkerne kan selvfølgelig også købes med hjem 🙂

Er du selv kunstner, med interesse for udstilling, er du altid velkommen til at kontakte os via email.

Jule Kunst auktion (Blandede Kunstnere)

Jule kunst auktion

10 Kunstnere har doneret et værk til vores kunst auktion i december måned. Kunstnerne er som følger: Hr.meaner, Stella Reinholdt, Rasmus Højfeldt, We are nørrebro, Nørrebros indramning, Tanya Nørgaard, Emilia Staugaard, Anders Bøggild, Line Svindt. Auktionen er nu slut - Og vi fik samlet 10.000,- ind til Børne cancer fonden.

Marie Røgilds

Akutuel kunstner

I februar og marts har Pretty Punk fornøjelsen at byde en fantastisk skør og fantasifuld københavnsk kvindelig kunstner velkommen. Det er miss @Marysmokefire der er tale om - Marie laver de mest fantastiske analog collage værker vi længe har set. Værkerne er i a4 og a3 format, der er knald på farverne og en lille provokerende hentydning kan da også godt findes. Vi er vilde med det, og håber i vil tage godt imod hende. Alle værker kan også købes hos os i perioden.