Hårpleje & Hår styling produkter

Hos Pretty Punk arbejder vi b.la med produkter fra  Eleven Australia, som er et Australsk brand. Produkterne er fantastiske på mange måder – De er lette for dig som kunde at bruge, da der står præcist hvad de bruges til. De dufter fuldstændigt som at være på en trope ø. Stylingen er suveræn, og plejen lige så god. Alle produkter koster under 200,-, INGEN af produkterne er testet på dyr, og er dermed Cruelty free, alle produkter er uden parabener, og ca. halvdelen af produkterne er Veganske – Altså Vegan friendly.

Vi tilbyder som noget nyt også produkter fra Ingredien- produkterne er svanemærket, parfume fri, og bæredygtige. Vi er meget stolte af at kunne sælge disse produkter, da vi selv prøver at leve så bæredygtigt som muligt.

Til herrene fører Pretty Punk stylings produkter fra Uppercut Deluxe. Det er et godt oldschool barber mærke fra Australien – Du kan være sikker på en perfekt styling, og ikke mindst super cool design.

Pretty Punk er også leverings dygtige i Crazycolors – Altså de der “skøre” hårfarver. Der arbejdes med Celeb luxury i salonen, som også sælges til videre salg.

Book Time