Frisør

Om Pretty Punks frisører

Hos Pretty Punk er der hverken sladderblade eller hår Extensions, til gengæld er der garanti for sublimt håndværk og hyggelig atmosfære! For Stella og Jeppe, er det at klippe og farve hår en kunst, et nørdet håndværk og en design opgave, der handler om klædelighed til den enkelte person. Vi glæder os til at se dig:-)
Find vores priser og produkter her!

Stella

Creative Director/ Ejer

Stella er et kunstnerisk menneske, som konstant er på jagt efter noget nyt. Stella har mere end 14 års erfaring som frisør, og har de sidste 9 år undervist flere tusinde frisører i hele Danmark. Stella har siden hun var ung teenager rejst meget i hele verden, og også boet i udlandet. “ Jeg bliver inspireret af kunst, film, musik og ikke mindst gadebilledet! Udover at være frisør og iværksætter, er Stella også kunstner- og har lavet store Murals, collage og billedkunst. For Stella er det at lave hår en skulpturel opgave, et samspil mellem kunde og kunstner, og en detalje orienteret process.

Jeppe

Creative Director/ Ejer

Jeppe er en storsmilende jysk fyr, med en general skæv tilgang til tingene. Jeppe har 13 års erfaring som frisør, og har også undervist frisører over hele landet bl.a. for Wella Professionel. “ Min inspiration kommer fra mange ting, men især fra Britpop og 60'er - 70'er pop kultur i England. Som Paul weller sagde i 70'erne: " It's all about music, attitude and great hair!" Derudover har Jeppe en lille svaghed for fodbold, og Italiensk cykelkultur. For Jeppe er det at lave hår en kombi af det kreative og at have forståelse og ikke mindst respekt for materialet man arbejder med - "Det gør én til en god frisør!"

Kollektion - Free spirit 2018/New Victoria 2017/Pink room 2017/Bounce 2017/Vibskov lookbook

Book Time