Frisør

Om Pretty Punks frisører

Hos Pretty Punk er der hverken sladderblade eller hår Extensions, til gengæld er der garanti for sublimt håndværk og hyggelig atmosfære! For Stella og Jeppe, er det at klippe og farve hår en kunst, et nørdet håndværk og en design opgave, der handler om klædelighed til den enkelte person. Vi glæder os til at se dig:-)
Find vores priser og produkter her!

Stella

Creative Director/ Ejer

Stella er et kunstnerisk menneske, som konstant er på jagt efter noget nyt. Stella har mere end 13 års erfaring som frisør, og har de sidste 7 år undervist flere tusinde frisører i hele Danmark. Stella har siden hun var ung teenager rejst meget i hele verden, og også boet i udlandet. “ Jeg bliver inspireret af kunst, film, musik og ikke mindst gadebilledet- Nå ja, og så af mine drømme. For Stella er det at lave hår en skulpturel opgave, et samspil mellem kunde og kunstner, og en detalje orienteret process.

Jeppe

Creative Director/ Ejer

Jeppe er en storsmilende fyr fra jylland, med en general skæv tilgang til tingene. Jeppe har 12 års erfaring i som frisør, og har også undervist for bl.a. Wella Professionals. “ Min inspiration kommer meget fra Britpop scenen, som så enkelt kan koges ned til én sætning sagt af Paul Weller i 70’erne: “ It’s all about music, attitude and great hair”! Derudover har jeg en lille svaghed for italiensk cykelkultur”.

Kollektion - Free spirit 2018/New Victoria 2017/Pink room 2017/Bounce 2017/Vibskov lookbook

Book Time