Academy

Pretty Punk Academy – contact us for english version

Pretty Punk kan fra Januar 2020 bookes til undervisning.

Du har nu muligheden som frisør elev, eller uddannet frisør for at komme helt tæt på den måde Stella & Jeppe arbejder på hos Pretty Punk. Både Stella & Jeppe har en base i Sassoon klippe teknikker, men har efteruddannet sig meget senere hen. Både Stella og Jeppe har undervist for firmaer som Wella, Schwarzkopf og Eleven Australia - Lavet shows for flere tusinde mennesker, men også undervist små grupper af 5-10 personer i hands- on kurser. Mulighederne er mange hvis du vil lære lidt "Pretty Punk teknik". Hos Pretty Punk har vi en lidt anderledes tilgang til vores fag. Vi finder inspiration i kunst og kulturlivet, og bruger det ofte som referance. Vi ønsker at åbne jeres sind og sanser op, og give jer en ny og energisk måde at gå til håndværket på.

KURSUS MULIGHEDER:

ONE-TO-ONE: Her vil du få en halv eller hel dag alene med enten Stella eller Jeppe. I finder sammen ud af hvad i skal gennemgå. Der er mulighed for undervisning i herreklip, dameklip og/eller farve. Undervisningen kan foregå hos os i Pretty Punk, eller i din egen salon. Du skal selv medbringe værktøj. Priser ligger mellem 2000-5000 ex. moms. Booking: kontakt@prettypunk.dk

BRAND YOUR BUSINESS - Kursus ved Stella: På dette kursus vil Stella tage jer i hånden og føre jer gennem den svære disciplin at finde kernen i lige netop jeres salon, og derved jeres Brand. I vil gennemgå So-me strategier, "det perfekte billed"- her vil Stella give jer en forståelse for at tage et smukt og kunde venligt billed. Generelt vil stella inspirere og guide jer. I skal møde op med et åbent sind, en smartphone, og godt humør- Resten sørger vi for. Når i forlader dette kursus vil i være bedre klædt på til at få nye kunder- hvad enten i er en helt ny salon, eller en eksisterende salon. Dette kursus kan også bookes af "Ikke frisører". Kontakt os gerne hvis i ønsker mere info. Varighed er ca. 2,5 time. og pris pr. person er 1500,- ex moms. Booking: kontakt@prettypunk.dk

INSPIRATION EVENING: Kl.18-20:30 på aftalt aften. Her tilbyder Pretty Punk en meget anderledes aften. Det handler om at give jer en ordenlig insprøjtning inspiration, i form af kunst og kultur. Her kan alt ske! I skal være Open-minded på dette lille aften kursus, og være klar til at lade jer rive med- vi kan sagtens finde på at tage jer med rundt i byen el.lignende. På dette lille "kreative kursus" kommer i ikke til at røre hår. Det handler om hvad der kan komme til at give lige præcis DIG et nyt frisk pust af inspiration som kreativt menneske- så du kan komme tilbage til dine kunder med ny energi. Dine kunder vil elske dig for det! Join us! Dette kursus bliver først gennemført ved minimum 10 tilmeldinger- så tag dine kollegaer under armen:-) Kontakt os på mail for spørgsmål og booking: kontakt@prettypunk.dk (Pris 1200 ex. moms)

BASIC-1 DAGS SEMINAR: Her er du hos Pretty Punk en hel dag kl. 10-18:00. Om formiddagen vil der være Demo ved Jeppe og Stella. Eftefulgt af en halvanden times frokost pause hvor i kan finde noget lækkert på en af de lokale cafeer i området. Om eftermiddagen skal i så selv igang med enten 2 klipninger eller 1 klip+ farve. Vi guider jer igennem det hele. Dette kursus er primært for 2-4 års elever, eller helt ny-uddannede frisører. I skal selv medbringe værktøj. Kontakt os altid gerne hvis i har spørgsmål. booking: kontakt@prettypunk.dk (Pris 2500,- ex. moms) Her skal være minimum 10 kursister, før kurset bliver genneført.

ADVANCED- 1 DAGS SEMINAR:Her er du hos Pretty Punk en hel dag kl. 10-18:00. Om formiddagen vil der være Demo ved Jeppe og Stella. Eftefulgt af en halvanden times frokost pause hvor i kan finde noget lækkert på en af de lokale cafeer i området. Om eftermiddagen skal i så selv igang med enten 2 klipninger eller 1 klip+ farve. Vi guider jer igennem det hele. Dette kursus er til allerede uddannede frisører. Det faglige niveau vil derfor være på et højere niveau end basic kursus. I skal selv medbringe værktøj. Kontakt os gerne for mere info. Booking: kontakt@prettypunk.dk (Pris 2500,- ex. moms) Her skal være minimum 8 tilmeldt for kurset bliver gennemført.

AVANTGARDE CUT&COLOR: Dette er et weekend seminar. Lørdag 15-18 - Demo ved Jeppe & Stella.- her vil være lidt vin. Søndag: Hands-on. Her skal i selv igang med disse lidt anderledes teknikker. Dette kursus er til for dig, som har klippet på den samme måde og efter de samme teknikker i længere tid. Med andre ord- her skal du udfordres! Vi lytter til lige netop dine behov, og prøver herefter at presse dig ud af din comfort zone. Du skal selv medbringe værktøj. Søndag vil der være snacks og drikkevarer. For mere info og booking kan du altid skrive til os: kontakt@prettypunk.dk (Pris 4000,- ex.moms) Her skal minimum være 8 tilmeldte før kurset bliver gennemført.

SHOWS: Her skal du kontakte os for mere info. Vi underviser gerne på meget større skala! og har gjort det i mange år. Det kan være for jeres lokale Laug, for jeres firma el. lignende. Kontakt os, og sammen finder vi ud af hvad der skal ske. Vi elsker at inspirere! kontakt@prettypunk.dk